17 February 2018

ENDING SEPERTI HANAN KHAIRA?

Assalamualaikum teman
Anda tentu suka kan tengok drama akasia pukul 7pm tu. Actually wa tak pernah layan pun. Bukan tak suka cuma tv kat rumah anak-anak yang conquer. Baru-baru ni seorang sahabat yang obses drama ni cuba

20 January 2018

Review 'Den Of Thieves'


Hai assalamualaikum
Pada petang khamis yang lalu wawa balik awal...biasalah kedah kan so peluang ini wa tak akan sia-siakan untuk tengok movie(my favourite). Wawa memang suka layan action movie. Untuk mereka yang kaki movie kalau hall yang kecil wa sarankan

13 January 2018

Misteri Kellie's Castle

Hai assalamualaikum
Mak kata cerita ini dah basi. Basi atau tidak wawa memang tak mau pikiaq...sebab bukan senang mood nak menaip ini datang...sejak dua menjak ini diriku entah mengapa diselubungi penyakit 'm' ...maka sesungguhnya wawa tengah menghargai detik 'rajin' ini. ☺