01 August 2017

Dermalene day 2

Hai assalamualaikum

Post untuk hari ni sebenarnya wawa nak buat sehari selepas wawa facial dekat Dermalene hari tu, tapi terlalu busy so hari ini baru sempat update.

ok semua...ini adalah gambar hari kedua selepas treatment. wawa hanya makan ubat yang Dr Alina bagi dan sapu krim jerawat pagi dan malam.

30 July 2017

DERMALENE day 1


Assalamualaikum

Hai bertemu kembali. Seperti yang wawa dah janji hari ni wawa nak cerita tentang perjalanan wawa merawat muka wawa yang dah rosak teruk bersama Dermalene.

Pada 29 julai 2017 wawa gagahkan diri untuk berjumpa doktor. Sebenarnya sebelum ni wawa pernah buat temujanji untuk ke sini tapi masa tu nama tempat ni

Jerawat kembali

Assalamualaikum. Hai semua

Dengan rasa lemahnya wawa menaip entry ini. Jerawat? ohhh memang la menyampah sangat. Oleh kerana sifat semulajadi wawa yang suka tukar pencuci muka, dan akhirnya....jerawat kembali lagi. Kali ini lagi teruk dan parah.

Sebelum ni wawa pakai pencuci muka shaklee... serius memang muka wawa dah ok sikit. Tapi,

27 June 2017

Dugaan lagi

Assalamualaikum

Hari ni dah genap 3 hari wawa menginap di hospital. Rumah sewa wawa sejak raya pertama terputus bekalan air. Tak pasti sebab apa. Rasanya bil air negatif. Tapi, seperti biasa...ini semua dugaan. Mesti ada sebab kan. Hikmah yang wawa dapat bila stay macam pelarian ini :

Kashfi

25 JUN 2017 
8.00 PM

Assalamualaikum. 

Pada hari raya pertama wawa ditugaskan untuk cover kes ii di dewan bedah(ot). Pagi raya dah ada kes. So sebelah malam wawa decide nak pergi jumpa anak-anak dekat rumah bekas adik ipar di Parkland Klang. 

Sampai sahaja wawa depan pintu pagar

Kerja hari raya

25 JUNE 2017

Assalamualaikum.

SELAMAT HARI RAYA wawa ucapkan kepada semua pembaca. Hari ini hari pertama kita menyambut lebaran. Sungguh pantas masa berlalu.

Tahun ini adalah raya pertama wawa rasa seperti tak raya. 'Kenapa kau kerja raya?